«هرکاره» نام ظرف سنگی مخصوصی است که از قدیم الایام برای پخت غذا استفاده میشده است. این ظرف از کوههای گرانیتی جنوب شهر مانند کوهسنگی و کوههای خلج تراشیده میشود. طبخ غذا در این ظروف سنگی، طعم آن را بسیار لذیذ و گوارا مینماید. امروزه از «هرکاره» بیشتر برای پخت آبگوشت (دیزی) استفاده میشود که در منوی اغلب رستورانهای سنتی مشهد به نام «دیزی سنگی» موجود و غذایی بسیار لذیذ است. استفاده از هرکاره علاوه بر بهتر شدن طعم و کیفیت غذا، به دلیل جنس خاص سنگ آن، مواد معدنی مفید برای بدن انسان را تامین کرده و نیز به سریع و سالم پخته شدن غذا کمک میکند.
.jpg)